Se încarcă..

Cidruri participante

Kiwi & Lime

Combinaţia ingenioasă dintre gustul aromat al fructului kiwi şi lămâia verde, fresh. Le-am mixat cu cidru de mere, pentru o experienţă delicioasă.
Alcool 4%
Culoare: transparentă, pal-blondă
Miros: flori de măr şi primăvară
Gust: fresh şi fructat, plin de prospeţimea lămâii verzi

Passion fruit & Apple

Romantic din fire. Aroma tropicală a fructului pasiunii, acompaniată de prospețimea merelor verzi te poartă spre destinații ideale.
Alcool 4%
Culoare: aurie, pală
Miros: fructat, tropical
Gust: dulce și bogat, echilibrat de mărul acrişor

Summer Berries

O alegere fructată. Când gustul revigorant de măr proaspăt îşi găseşte perechea în parfumul fructelor văratice. Se distinge prin notele explozive de căpșune, zmeură și afine coapte.
Alcool 4%
Culoare: translucidă, roşul unui apus de poveste
Miros: explozia fructelor de vară
Gust: căpşune, zmeură şi coacăze zemoase

Același spirit aventuros, acum la doză, 330 ML

Este un produs premium, o adevărată plăcere atunci când se iese la picnic, barbecue, plajă, piscină sau orice altă activitate outdoor, în oraș sau în afara lui. Se răcește rapid, se desface ușor, se bea tot cu prietenii, dă startul aventurii.

Sortimente: kiwi & lime, passion fruit & apple

Campania este valabilă în perioada 01 martie – 30 aprilie 2018. La campanie participă toate produsele Old Mout®. Premiile se oferă prin tragere la sorți păstrând bonul fiscal/factura/talonul pentru validare. Valoarea totală a premiilor: 100 six-pack-uri de doze Old Mout®, o excursie de 2 persoane în Noua Zeelandă, este de 40.000 lei (fără TVA). Pentru detalii consultați regulamentul campaniei la nr. infoline 021 203 11 11 sau pe www.oldmoutcider.com. *Tarif normal valabil în rețelele Orange, Vodafone, Telekom.
Termeni și condiții
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Am înteles