Se încarcă..

Susține pasărea kiwi

Cine este kiwi?

Kiwi este pasărea națională și simbolul Noii Zeelande. Nu poate să zboare, iar în vânătorile sale se ghidează doar după miros. Fiind foarte simpatică și poznașă, pasărea kiwi este extrem de iubită de neo zeelandezi, dar și de fanii Old Mout® de pretutindeni.

Cine este Kiwi for Kiwi?

Kiwis for Kiwi (the Kiwi Trust) este principala asociație caritabilă din Noua Zeelandă care oferă ghidare, suport și fonduri celor peste 100 de comunități ce au ca scop salvarea păsărilor kiwi, specie pe cale de dispariție. Kiwis for Kiwi lucrează în strânsă legătură cu Agenția Guvernamentală de Conservare a Valorilor Neo Zeelandeze. Iar lucrul ăsta se vede din plin.

De unde vine numele?

Neo zeelandezii poartă numele de Kiwis. Astfel, denumirea asociației este un îndemn adresat acestora și tuturor iubitorilor acestei păsări de a susține efortul de salvare a păsărilor kiwi.

De ce are Kiwi nevoie de noi?

Această campanie s-a desfășurat și în UK, iar anul acesta este rândul nostru să o ajutăm. Din cauza faptului că nu poate să zboare, săptămânal, 27 de păsări kiwi sunt ucise de prădători (pisici, câini, dihori). Asta înseamnă că numărul lor scade anual cu circa 2% (1000 de păsări) din totalul populației, ceea ce ar duce la dispariția totală a speciei în timpul vieții noastre. Kiwi are deci nevoie de protecție împotriva atacatorilor de orice fel. Și orice bănuț donat contribuie la acest lucru.
Află mai multe »

Campania este valabilă în perioada 01 martie – 30 aprilie 2018. La campanie participă toate produsele Old Mout®. Premiile se oferă prin tragere la sorți păstrând bonul fiscal/factura/talonul pentru validare. Valoarea totală a premiilor: 100 six-pack-uri de doze Old Mout®, o excursie de 2 persoane în Noua Zeelandă, este de 40.000 lei (fără TVA). Pentru detalii consultați regulamentul campaniei la nr. infoline 021 203 11 11 sau pe www.oldmoutcider.com. *Tarif normal valabil în rețelele Orange, Vodafone, Telekom.
Termeni și condiții
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Am înteles